El passat dissabte 28 de març, es va dur a terme l´acte de presentació de Gent de Teià de cara a les properes eleccions municipals del proper 24 de maig.
 
Fou als Jardins del Casals d´avis, un emblemàtic lloc escollit per donar a l´acte la proximitat que Gent de Teià porta com a bandera, com ja va ser ara fa 4 anys.
 
A GT s´han incorporat cares noves com en Carlos Maicas, la Sofia Sànchez, el Sergi Màrquez, la Laura de Lucas i l´Iñigo Ribera, Jose Miguel Nuñez i l´Àlex Castan.
 
Diversos membres del grup van adreçar unes paraules al públic assistent, explicant els motius que han dut a GT a presentar-se novament.
 
Tot i no avançar res del programa electoral, ni tampoc la llista, si que es van exposar les bases amb les que Gent de Teià pretén actuar en cas de governar de nou. Tornar a ser un Ajuntament obert als teianencs, i comptar amb aquells col·laboradors que ho vulguin per tiar endavant la legislatura.
 
La proximitat és l´eix fonalmental de GT, i la nostra raó de ser.
 
L´alcaldable, Joan Castan va destacar el municipalisme de les properes eleccions, i la importància de saber escollir un grup de gent preparada per dur a terme la gestió de l´Ajuntament.
 
A la vegada va destacar que Gent de Teià és l´únic grup independent que es presenta en aquestes eleccions, per molt que altres grups intentin fer-se passar per independents.
 
Gent de Teià és la unica formació que necessita el suport de 100 signatures per poder fer la llista electoral, i els únics que ens hem de pagar la campanya de la nostra butxaca.
 
Acabat l´acte, i seguint amb l´esperit de la proximitat, es va dur a terme un aperitiu entre els mebres de GT i el públic assistent.
 
El nostre agraïment al Casal d´Avis per les facilitats donades, així com al gran nombre de col·laboradors de GT que ens van ajudar en l´acte i l´aperitiu.
 
La trobada va ser tot un èxit.
 
 

Acte_28_03_JoanActe_28_03_Grup