Bon dia a tothom,
 
Som al Ple d’Investidura d’aquesta nova legislatura, la segona pel nostre grup municipal. Gent de Teià hem incrementat en més d’un 7% els vots respecte el 2011. Un bagatge que ens fa sentir orgullosos.
 
Volem donar les gràcies als 941 votants que han confiat en nosaltres, amb els membres de la llista de GT, i amb el programa que des de GT preteníem dur a terme.
 
Els resultats i les combinacions electorals ens deixen a l’oposició, però els gairebé 1000 vots obtinguts ens donen la força, l’obligació, la responsabilitat i la necessitat de ser-hi més que mai, intentant, des del lloc on ens correspon dur a terme una oposició que defensi la nostra ideologia, els nostres principis i els objectius que preteníem dur a terme. El programa de GT no pot caure en l’oblit.
 
La responsabilitat però, també recau sobre el govern. Esperem d’aquest mà estesa a GT, i sensibilitat amb les nostres propostes, avalades per aquest important suport obtingut a les urnes.
 
GT pretenem fer una oposició constructiva, seriosa, rigorosa i transparent, fidels als nostres principis, sense oblidar, però, que la nostra missió, ens agradi o no, els agradi o no, és la de controlar l’acció de govern, aportar allò que puguem, i presentar alternatives a les seves propostes tot defensant el programa electoral de GT.
 
El nostre grup municipal també, felicita al grup municipal de Compromís amb Teià- Esquerra Republicana de Catalunya pels resultats obtinguts en aquestes eleccions.
 
El poble us ha donat la força necessària per governar. Ho hauríeu pogut fer en solitari, sabedors que GT sempre ha defensat que ha de governar la llista més votada, però heu optat governar amb CIU, malgrat ser l’única formació que hi ha representada avui en aquesta sala, que ha perdut un importantíssim nombre de votants, i la meitat dels seus representants. És la vostra opció. El poble us ha legitimat per fer i desfer com ho creieu oportú. Esperem, pel bé de Teià, i agafant-nos a les vostres pròpies paraules durant la campanya, que hàgeu après de les errades del passat. En tot cas, Gent de Teià, també serem allà.
 
Desitgem al nou govern, sort i bona feina, al cap i a la fi, el que ens interessa a tots és el millor pel nostre poble, i demanem sobretot, que el programa de GT no caigui en ‘oblit, doncs ha estat recolzat per un terç dels votants, a només un 0,8% de vots dels guanyadors.
 
Abans d’acabar, tot l’ equip de Gent de Teià volem fer menció i donar el nostre agraïment a l’Alcalde Joan Castan, creador-fundador de GT, alcalde quatre vegades, sempre guanyant les eleccions, amb més de 20 anys al servei de Teià. Hi ha poca gent, molt poca, que hagi treballat per Teià amb tanta dedicació, implicació, i amb tanta insistència per aconseguir el millor pel nostre poble. Com a teianencs ens hem de sentir orgullosos d’haver-lo tingut i haver-ne gaudit.
 
En Joan, des del primer dia ens va dir que ell obria pas, però que arribaria el moment que hauríem de volar sols. Aquest moment ja ha arribat.
 
Tots els de GT, però sobretot els regidors, li agraïm tot el que hem après al seu costat durant els gairebé 6 anys de vida del nostre grup, i també l’amistat que ens ha quedat. Sabem que sempre el tindrem, que mai caminarem sols, i això també és una garantia pel nostre futur, i el futur de Teià. Tenir un alcalde a la seva alçada li costarà molt al nostre poble.
 
Moltes gràcies a tothom !!!