Un dels principals punts del programa electoral de Gent de Teià a les eleccions del 2011 va ser la creació d’ aparcament al centre del poble. Després de conversar àmpliament amb veïns i comerciants, vàrem coincidir en que aquestes places eren prioritàries. Al cap de pocs mesos de govern, i amb un estret marge de maniobra, GT va obrir espais nous d’ aparcament, entre d’ altres, a la plaça de Missa, una plaça, que fins aquell moment havia estat de poca utilitat pel poble.

 

L’ actual govern, liderat per ERC+CAT, tot i portar també al seu programa electoral la creació de places d’ aparcament, amb pocs mesos de legislatura ha fet tot el contrari, i s’ ha carregat l’ aparcament de la plaça de Missa, sense previ avís als vilatans i aprofitant els actes de Festa Major. Aquesta decisió ha provocat un greu problema al centre de la vila, que no només afecta a veïns i comerciants, sinó també a la resta de teianencs que tenen més dificultats que mai per accedir al centre urbà.

 

Al Ple del passat mes de Novembre Gent de Teià va presentar una proposta defensant el manteniment de l’ aparcament a la Plaça, un aparcament del tot viable que en cap cas posa en perill la seguretat vial, sinó tot el contrari. Recuperar els aparcaments ens ajudaria a no tenir cotxes mal aparcats, a facilitar el trànsit i tenir un poble més ordenat.

D’ haver estat un aparcament il·legal, poc hauria tardat el tripartit que la passada legislatura va fer fora del govern a Gent de Teià, en treure aquest espai. No van fer-ho perquè eren conscients que aquestes places eren i són necessàries, i eren i són legals.

 

La proposta de Gent de Teià no va ser presa en consideració, així com tampoc les queixes insistents que els veïns van expressar al Ple.

 

Ara, el govern es posa les medalles d’ haver promogut un procés participatiu, sorprenent, on només ells han decidit quines opcions són les vàlides, sense consens ni diàleg, ni amb l’oposició, ni, sobretot, amb els afectats.

 

És sense dubte una dictadura disfressada.

 

Gent de Teià seguim defensant i defensarem la nostra opció d’ aparcament que podeu descarregar en el següent annexe.

 
Opció Gent de teià
 
Parking_Placa_2