Gent de Teià hi tornarà a ser !!!

Aquest dissabte s’ha dut a terme el Ple de presa de possessió  dels càrrecs electes de l’ Ajuntament de Teià sorgits dels resultats de les darreres eleccions municipals.

És un dia de sentiments oposats a gent de teià. D’ una banda estem contents perquè el municipalisme independent tindrà veu i vot quatre anys més en aquest consistori. De l’ altra, no ho estem, doncs hem perdut força respecte a la legislatura anterior, i no ho tindrem gens fàcil amb un sol representant, la nostra cap de llista Maria Núria Andinyac.

Han estat diversos els motius d’ aquesta important davallada, i en seguim fent balanç encara, però a banda de la sempre important  autocrítica, és cert que som en moments políticament molt complexos, i aquest fet clarament ha perjudicat la nostra formació. En l’ actualitat, les agrupacions d’ electors ho tenim molt difícil, almenys fins que la situació canviï.

Aparquem però les lamentacions i ens posem a treballar de valent, amb la força que tenim.

Volem agrair els 429 votants que ens van fer costat a les eleccions del passat 26 de maig. El seu suport ens ha situat com la tercera força a l’Ajuntament de Teià.

No us defraudarem, i des de la oposició, defensarem fermament la nostra idea de poble, un Teià sostenible, segur, net, inclusiu, igualitari, on les persones que visquin disposin dels serveis de qualitat que es mereixen, i ens puguem sentir orgullosos del nostre poble. La nostra finalitat sempre ha estat millorar la qualitat de vida dels teianencs.

A l’anterior legislatura, Gent de Teià ja va fer una política pensant en la gent, amb el poble i amb el país. Vam ser prou generosos, sacrificant en moltes ocasions els nostres propis interessos.

Nosaltres no vam arribar fa 8 anys al consistori per escalfar cadires sinó per treballar, i ho hem fet sempre, tant quan hem estat al govern, com quan ens ha tocat estar a l’oposició. Ho vam fer amb cinc regidors, i ara ho farem només amb una.

Durant aquest anys, no ens ha tremolat la mà al votar a favor del govern quan hem cregut que es feien bé les coses i això repercutiria amb el benestar dels vilatans. Quan hem considerat, també hem plantat cara perquè no sempre les decisions del govern han estat encertades.

La nostra actitud ha estat sempre constructiva, fugint de la confrontació per la confrontació, sumant més que restant…

Gent de Teià ha estat a les verdes i a les madures.

És evident, que l’1 d’octubre de l’any 2017 va marcar la legislatura passada,  ha marcat els resultats de les eleccions municipals d’ ara,  i continuarà marcant l’agenda política i segurament la història del nostre país. En cap moment, ens vam plantejar renunciar als nostres principis democràtics i de defensa dels drets i les llibertats de les persones i dels pobles, per un possible benefici electoral. Vam estar on creiem que havíem d´estar: al costat de la gent, i de la voluntat majoritària del poble català reflectida al Parlament de Catalunya, i a la resta d’ institucions. Ens sentim molt orgullosos d’haver estat, des de l’oposició, al costat de l’alcalde i del seu equip de govern, malgrat que érem conscients que això ens podria passar factura electoralment.

Gent de Teià restarem a l’oposició, un paper que exercirem com sempre hem exercit, amb rigor, d’una manera crítica i a l’hora  constructiva, buscant consensos pel bé dels vilatants i vilatanes sense importar-nos rèdits o perjudicis electorals que puguin venir al futur.

Agafem el compromís de treballar per Teià i seguir construint des de l’oposició, intentant que es puguin dur a terme els màxims punts possibles del nostre programa.

No ens agraden els governs mono-colors perquè tenen el risc d’apalanca-se en les seves pròpies majories, però CAT+ERC tenen l’ aval del poble per governar sols, i aquesta ha estat la seva decisió.

De qualsevol manera, la seva victòria aconseguida a les urnes és inqüestionable i des d’aquí els felicitem pel seu èxit.

Moltes gràcies a totes i tots !!!